Selskaber

Private dining

Skulle i have lyst til at blive hjemme og spise, så laver vi på Hærværk også ”private dining”. Vi kommer ud til jer med al maden, tallerkener, gryder og potter og pander, og så laver vi hele menuen i jeres eget køkken og tager opvasken. I skal kun selv stå for glas og bestik, og vi skal bare låne et komfur og en ovn, så klarer vi resten. 

Kunne man tænke sig et glas matchende vin til maden, kan vi også lave en “skænk selv”-vinmenu man kan tilkøbe. Vi tager en flaske med til hver servering og fortæller om dem til maden.

4 snacks 6 retter og sødt til kaffen:
Pr. person 895,- ( Minimum 8 personer )
Vinmatch 7 flasker til maden: 2100,-

Dit arrangement

På restaurant Hærværk vil vi meget gerne stå for jeres arrangement. Med udgangspunkt i jeres behov og vores principper, er vi klar med et hav af muligheder, både her i restauranten, hjemme hos dig, eller et helt tredje sted. Kontakt os for en snak om jeres kommende bryllup, fødselsdag, jubilæum eller hvilken som helst begivenhed i ønsker vi skal assistere ved. Arrangementer kan sagtens kombineres med foredrag, snak om mad, råvarer eller kokkeskole.

Til virksomheder

Skal jeres virksomhed holde en særlig dag eller aften for medarbejderne, tilbyder vi et væld af muligheder, med henblik på at arrangementet bliver en helt unik oplevelse. Alt fra enkel middag med spisning, understøttet af indlæg om mad med omtanke, til vores rejse i gastronomien, vinsmagninger, workshops eller noget helt femte. Eksempelvis hvor jeres medarbejdere tages med ud, hvor maden gror og derefter laver mad med os. Arrangementer kan bøde afholdes i restauranten, på jeres virksomhed eller et andet passende sted.

Bæredygtig omlægning

Har du et køkken der skal omlægges til økologi, eller styres i en mere bæredygtig retning. Vil du gerne kunne håndtere helt friske råvarer, hele dyr eller starte samarbejde med lokale producenter, så står vi gerne til rådighed. Det kan være alt fra planlægning til undervisning eller bare en inspirerende peptalk med personalet. Vi rådgiver og underviser opmuntrende i retning af mere omtanke i de danske køkkener. Kontakt Rune for en uforpligtende snak.